Back to top

El Forn del Tallero serà la seu de la nova oficina d'habitatge de Cambrils

Cambrils obrirà l'Oficina Local d'Habitatge properament. Gràcies al conveni firmat pel consistori i l'Agència d'Habitatge de Catalunya, el municipi disposarà d'aquesta nova seu per atendre l'augment de consultes en matèria residencial. Per altra banda les dues institucions també han signat una altre acord en col·laboració al lloguer social.
El Forn del Tallero serà la seu de la nova oficina d'habitatge de Cambrils

El Forn del Tallero serà la ubicació de la nova Oficina d'Habitatge de Cambrils. La nova seu té per objectiu millorar el servei en aquesta matèria per tal de donar resposta a l'augment de consultes sobre habitatge al municipi. La creació d'aquesta oficina és possible a través de la col·laboració entre l'Ajuntament de Cambrils i l'Agència de l'Habitatge de la Generalitat de Catalunya. Les dues institucions han signat dos convenis, un per aquesta nova seu, i un altre relatiu al Programa de mediació per al lloguer social d'habitatges.

Camí Mendoza, alcaldessa de Cambrils ha explicat que "per tant aquests dos convenis permetrà centralitzar tots aquells serveis de la borsa d'habitatge i a la vegada incrementar els serveis, com les gestions que es feien des de consell comarcal i ara es podrà fer des del mateix municipi".

A través d'aquest programa d'ajuts també es podrà mantenir la informació sobre lloguer a propietaris i llogaters, ajudar en la cerca d'habitatge i fer difusió dels ajuts de lloguer social. La partida d'aquests ajuts destinada al programa és d'uns 60.000 euros amb possibles variacions depenen de l'activitat de la borsa d'habitatge.

Judith Gifreu és directora de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya i afegeix que "anirien molt vinculats a les sol·licituds de cèl·lules de viabilitat i també funcions lligades a donar informació d'ajuts de diferents programes socials".

Es preveu que la nova oficina comenci la seva activitat a partir del proper mes de febrer.

Paraules clau: