Back to top

El Fortuny enceta temporada amb musicals de gran format

El conegudíssim musical Annie ha estat l'espectacle encarregat d'encetar la temporada del teatre Fortuny de Reus. De mans de la productora Theatre Properties, més de 20 artistes han pujat a l'escenari, per mostrar la història d'una nena orfe, que ha estat representada per una jove actriu amb arrels reusenques.
Annie al teatre fortuny

Annie és una nena orfe que resideix a un orfenat dirigit per Miss Hannighan, una persona perversa. Un dia la sort d'Annie canvia, i va a parar en mans d'un milionari que se l'acabarà estimant i convertint-la, amb la seva aprovació, en filla adoptiva. El paper d'Annie l'encarna Cristina Padilla, una nena nascuda a Màlaga però amb vinculacions reusenques: el seu avi, Josep M. Fargas, va ser, durant 16 anys, gerent del Consorci del Teatre Fortuny. Al final de l'espectacle Fargas ha fet acte de presència a l'escenari. Ha estat un moment molt emotiu que segur que Padilla recordarà temps.

Els artistes que comparteixen escenari amb les joves actrius descriuen què suposa treballar amb infants i adolescents.

L'arrencada de la programació de tardor del Fortuny ha comptat amb un altre musical de la mateixa productora: "Jekyll & Hide".

Els musicals s'han representat en doble sessió, dissabte a la tarda i diumenge.

Notícies relacionades