Back to top

'Free style' al Racó de la Palma amb el certamen Feel The Soul

Cap de setmana de dansa a la sala polivalent del Racó de la Palma. La cinquena edició del Feel the Soul, un certamen de ball 'freestyle', ha acollit prop de 200 participants
Feel the soul

És una competició on els ballarins no porten la coreografia preparada, sinó que tenen el repte d'improvisar en tot moment. Durant tot el dissabte, 200 ballarins han competit en diferents categories segons l'estil en la cinquena edició del Feel the soul.

Al vespre ha estat el moment de les finals i l'última decisió ha estat dels Candyman, Niako i Ness, tres ballarins internacionals. A la taula de so, el discjòquei italià Dj Ake ha posat el ritme a la jornada dels participants.

Un certamen que va néixer fa cinc anys amb la il·lusió de fer "alguna cosa gran", segons una de les organitzadores Maria Pilar Sanz, i que ha anat creixent gràcies al boca-orella d'una xarxa de ballarins molt desenvolupada. Els mateixos participants en destaquen el vincle social amb tots els concursants.

Durant la tarda del diumenge, el jurat liderarà diversos tallers de dansa i intercanviarà coneixements amb la resta d'assistents.