Fregida de galeres i calçots: de proximitat i de temporada
16es. Jornades de la Galera a Cambrils, del 14 de febrer a l'1 de març
Des d'aquest cap de setmana i durant 15 dies la protagonista de la gastronomia de Cambrils està sent la galera, i és que la població celebra les 16es Jornades de promoció d'aquest crustaci.
Un dels actes destacats d'aquest diumenge ha estat la fregida de galeres amb calçots, un plat deliciós que s'ha pogut degustar a les instal·lacions de la cooperativa agrícola de Cambrils.
S'han servit 400 racions de galeres amb calçots
Si bé en aquesta zona la galera sempre ha estat un producte present a la cuina, a fora no es coneix tant.
La fregida de galeres i calçots ha atret centenars de persones que han gaudit d'aquest menjar de temporada i amb productes quilòmetre zero.
Diumenge que ve, 23 de febrer, tindrà lloc al port de Cambrils un dels altres actes destacats de les jornades de la galera: la galerada popular.