Back to top

Furor entre els més menuts per la visita de Sergi Roberto a Reus

El jugador del Futbol Club Barcelona ha inundat el Parc Mas Iglesias en l'acte d'inauguració del segon camp de futbol Cruyff Court de la ciutat. Un espai que du el nom del blaugrana.
Acte d'inauguració del Cruyff Court Sergi Roberto de Mas Iglesias

El jugador del Barça, Sergi Roberto, ha visitat Reus per inaugurar oficialment el segon camp de futbol Cruyff Court de la ciutat. Una zona esportiva oberta que té com a objectiu promoure l'esport com a via d'inclusió social. La capital del Baix Camp, lloc de naixement del blaugrana, no ha volgut deixar escapar l'oportunitat de veure al seu ídol, i uns tres-cents nens i nenes han acudit a la cita a Mas Iglesias.

El Cruyff Court Sergi Roberto compartirà protagonisme amb l'altre Cruyff Court de la ciutat. Ubicat a la carretera de Salou, aquesta instal·lació es va inaugurar l'any 2009 amb el mateix objectiu que l'ubicat al Parc Mas Iglesias: inculcar valors de responsabilitat, superació personal i hàbits saludables entre els joves.

El Cruyff Court Sergi Roberto és el novè camp de Catalunya, Una iniciativa que la Fundació Cruyff du a terme conjuntament amb La Caixa i la Fundació Barça. El reusenc ja pot dir que té un camp de futbol que du el seu nom.

L'augment d'espais per practicar aquesta modalitat esportiva evoca inevitablement al record de la Segona Divisió a l'Estadi Municipal. L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha demanat paciència als aficionats. D'altra banda, Jordi Cervera, Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Reus, ha apuntat que "Faran el que sigui amb l'objectiu de què la base roig-i-negra no desaparegui".