Back to top

El futbol americà del Baix Camp no comença amb bon peu

Després d'un estiu que s'ha fet llarg, aquest cap de setmana els Riudoms Rebels i els Reus Imperials han encetat la lliga de futbol americà. Tot i jugar a casa, els resultats no han estat els esperats
Inici temporada futbol americà 2019

Tot i les fortes ràfegues de vent que van afectar diumenge el Baix Camp, res va impedir que els Reus Imperials inauguressin la temporada a casa. El temporal però no justifica el resultat que es va veure al camp. Els verd-i-blancs van perdre el primer partit de lliga per 0 a 13 contra els Bocs.

Tot i la derrota, els del Mas de Tallapedra s'han mostrat optimistes, ja que han notat un salt qualitatiu respecte a la temporada anterior. Han doblat el nombre de jugadors, i a més tenen nous adeptes que no havien provat mai la disciplina.  

Donar a conèixer aquest esport és el motiu pel qual Imperials i Rebels no s'uneixen. Tant els de la capital del Baix Camp com els riudomencs volen seguir competint amb els seus respectius equips. Els Riudoms Rebels van inaugurar la primera jornada de competició dissabte a les quatre de la tarda. Tot i que l'afició es mostra fidel a l'equip, aquest fet no va ser suficient perquè els locals anotessin cap punt. Els Rebels van empatar contra els Ducs deixant un resultat de 0 a 0 a l'electrònic. De fet, des del club reconeixen que va ser un partit purament defensiu, i sense gens d'atac. 

Caldrà doncs, esperar per veure si les ganes dels dos conjunts de la comarca són les suficients per millorar la ratxa d'aquesta primera jornada.
 

Paraules clau: