Back to top

El futbol americà tanca un any d'inflexió

L'any esportiu ha suposat un nou començament tant pels Reus Imperials com pels Riudoms Rebeles. Així i tot, valoren el primer any de la seva nova vida positivament.
Imatge de l'equip sènior dels Riudoms Rebels

Els Reus Imperials renaixien de nou aquesta temporada a la Lliga Catalana després de prendre la decisió més difícil de la seva existència. Ara fa un any, el club va renunciar a la Sèrie A, la màxima estatal, per manca de pressupost. Disposats a seguir endavant, enguany han començat de zero amb un equip nou. El conjunt sènior ha obtingut la desena posició en la competició regular i l'equip cadet s'ha classificat per a les Wild Cards, la fase final que tindrà lloc al Camp de la Pastoreta.

Alguns dels jugadors que no creien amb el projecte dels Reus Imperials van decidir aventurar-se a configurar un equip nou a Riudoms: els Riduoms Rebels. Onzens a la classificació, els objectius no eren obtenir els millors resultats, sinó formar una família que permetés la continuïtat de la nova entitat.

Els dos conjunts treballaran ara per fer gran la base i assegurar la supervivència del futbol americà al Baix Camp per molts anys més.