Back to top

Futbol i valors amb la Liga Genuine

El CF Reus Genuine participa en la segona trobada de la Liga Genuine, competició formada per equips amb jugadors amb discapacitat intel·lectual. La trobada ha tingut lloc al Complex Esportiu Futbol Salou i ha comptat amb la participació de 18 clubs d'arreu de l'estat.
reus genuine

El Complex Esportiu Futbol Salou ha estat escenari de la segona trobada de la Liga Genuine, lliga formada per 18 equips de jugadors amb discapacitat intel·lectual. El Club de Futbol Reus Deportiu hi ha estat present i en aquest ocasió els roig-i-negres han quedat agrupats al "Grup Amistat" juntament amb el Mallorca, la Real Societat i Las Palmas. Els reusencs han tancat la jornada amb dues derrotes i una victòria. "La qüestió és participar i fer amics. Si es perd ens donem la mà com amics i aquí s'ha acabat. Tot queda com a casa", indica Marc Bargalló, jugador del CF Reus Genuine.

En els diversos partits disputats es van poder veure grans gols. Un dels golejadors de l'equip roig-i-negre és Anas Zine. En el duel contra la Real Sociedad va marcar una diana des del mig del camp. "Ha estat un gol de paciència i control. Ha estat una falta al mig del camp, mai he jugat allà però amb qualitat i xut ha anat molt bé", ha indicat el futbolista del CF Reus Genuine.

El fet que s'hagi celebrat al costat de Reus ha ajudat a que molta gent vingués a donar suport a l'equip tal com indica l'entrenador Jordi Segura: "En el partit de dissabte hi va haver molt públic i ens ho vam passar molt bé. Vam dedicar la victòria a l'afició". Per tot plegat, una jornada amb molt futbol i molts valors. La propera trobada de la Liga Genuine tindrà lloc entre el 13 i 15 d'abril a Mallorca.