Back to top

El futbol sala envaeix el territori amb el Mare Nostrum Cup

Prop de 600 nens i nenes han visitat el territori per competir al Mare Nostrum Cup FutSal. El torneig és considerat el més important de futbol sala base a l'estat espanyol i enguany per primera vegada, la competició ha comptat amb un equip escocès. Reus, Salou, Vinyols i Constantí han acollit un total de 64 equips en la segona edició d'aquest certamen.
El futbol sala invaeix el Camp de Tarragona amb el Mare Nostrum Cup

El Pavelló Olímpic de Reus ha estat un dels escenaris del Mare Nostrum Cup de Futbol Sala. La segona edició d'aquesta cita esportiva ha acollit més de seixanta equips vinguts d'arreu de l'estat espanyol. Com a novetat d'enguany, la competició ha comptat amb un equip escocès amb la voluntat que l'any vinent hi hagi més participació internacional amb clubs vinguts de França i Irlanda. El club Futbol Sala Reus han estat els amfitrions dels partits a Reus, on han jugat amb la categoria pre benjamí.

El campionat també ha augmentat la participació amb equips de fora de Catalunya, i segons apunta el seu director, ja es considera el torneig més important de futbol sala base de tot l'estat espanyol. En aquesta edició hi han participat més de 600 nens i nenes que han jugat a les pistes de Salou, Vinyols i Els Arcs i Constantí a més de les de la capital del Baix Camp.

Una altra de les novetats d'aquesta edició ha estat una aplicació per a dispositius mòbils que ha permès seguir la competició als més de 1.000 acompanyants que també han visitat el territori durant els dies del torneig.