Back to top

El futbol torna a l'Estadi Municipal de la mà del filial roig-i-negre

Tot i que ja vam poder gaudir d'un partit de futbol de l'equip juvenil a l'Estadi Municipal, aquest cap de setmana s'estrena sobre el verd el Reus B Cambrils.
Imatge d'un entrenament del Reus B Cambrils

Els diumenges al migdia les graderies de l'Estadi Municipal de cambrils quedaran buides, si tot va bé, fins al mes de juny. El Reus B jugarà a partir d'aquest cap de setmana a la capital del Baix Camp amb l'objectiu de retornar el futbol a la ciutat de Reus. Els nois del filial, que fins ara disputaven els seus partits a la població costanera, debutaran aquest cap de setmana contra el Martinenc. Ho explica l'entrenador d'aquest equip, Albert Company:

"Ens va bé tenir al·licients, i aquest és un d'ells. La nostra trajectòria últimament és més difícil, tenim moltes baixes i la situació del club és complicada, per tant, qualsevol novetat és benvinguda".

Després d'unes jornades on l'equip no ha mostrat la seva millor cara, ara, el filial reusenc té l'oportunitat de retrobar-se amb la victòria. Jugaran davant l'últim classificat de la Tercera Divisió i esperen tornar a fer somriure amb el seu talent a l'aficionat roig-i-negre.

"Tenim l'esperança que vingui gent a veure el partit. Està clar que la Tercera Divisió no és com la competició professional, però és exigent i amb jugadors de molta qualitat. Serà un matx atractiu".

De moment continuaran entrenant a Cambrils però esperen fer-se fixos a les instal·lacions del Carrer Recasens i Mercader. Aquest primer partit, diumenge 17 de febrer, a partir de les dotze del migdia.