Back to top

El futur del CF Reus no passa per Onolfo segons Pep Cuerba

L'equip de govern manté la seva postura, contrària a l'americà, i assegura que el futur de l'entitat només cal confiar-lo a l'administrador concursal, amb qui treballen colze a colze des de fa mesos per trobar una solució al futur del futbol roig-i-negre.
Pep Cuerba, regidor d'esports de l'Ajuntament de Reus

Pep Cuerba, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Reus, assegura que el consistori no té constància del viatge que suposadament realitzarà Clifton Onolfo al mes de març, i afirma que l'americà no s'ha posat en contacte amb l'Ajuntament per programar cap mena de reunió, quan, segons els mitjans del territori, aquesta seria la intenció principal del propietari roig-i-negre.

La impressió de l'equip de govern però continua sent la mateixa:

"La informació que tenim nosaltres és que Clifton Onolfo i la seva gent no han fet cap acció per defensar el Club de Futbol Reus Deportiu. Tampoc han entregat cap documentació que se'ls hi ha requerit".

De qui sí que se'n refien és de l'administrador concursal amb qui treballen conjuntament des de fa uns mesos amb més intensitat i amb un projecte més definit. Segons el regidor d'esports, només li confien a ell el futur del futbol a la ciutat.

"Nosaltres solament mantenim relació amb l'administrador concursal, i aquesta relació és molt bona. El senyor López és l'única persona que s'ha preocupat per poder tirar la SAD endavant de debò. Ell sí que ha presentat documentació i ha fet tots els passos necessaris per garantir la continuïtat del CF Reus".  

A Reus el 6 de març?

onolfo

La rumorologia diu que Onolfo aterrarà a Reus el dia 6 de març amb un agent del Toronto FC, qui estudiarà les opcions de tirar endavant un projecte esportiu per la temporada 2020-2021.

Paraules clau:

Notícies relacionades