Back to top

El futur de Jepi Selva podria estar a Itàlia

SILVIA ANDREO

El partit contra el Vic ha estat l’últim al Palau d’Esports per Xavi Costa, per Alejandro Domínguez i per Jepi Selva, que no ha pogut jugar perquè continua lesionat.  L’afició roig-i-negre els ha acomiadat amb una gran ovació.

Xavi Costa deixa el Reus després de dos anys i amb l’espina de no haver pogut aixecar cap títol,  i ho fa per fitxar pel Barça.

Alejandro Domínguez ha donat una Oklliga, una copa Continental i una intercontinental i s’acomiada del club reusenc després de 6 anys com a primer entrenador però 15 vinculat a l’entitat com a segon de Carlos Figueroa, jugador i entrenador de la base.

Jepi Selva per la seva banda, tanca la seva etapa de dues temporades a la capital del Baix Camp orgullós d’haver vestit la samarreta del Reus. El seu futur està a Itàlia, segons ha pogut saber Canal Reus Televisió, el davanter vallenc ha fitxat pel Viareggio.

El segon porter, Luis Emilio Velasco i el preparador físic Carlos López, conegut com a Lau també deixaran la disciplina roig-i-negre a final de temporada.