Back to top

El futur de l'hoquei femení és el Ploms

L'entitat centenària és l'únic club d'hoquei de tota la demarcació que té un equip a la base format íntegrament per noies.
L'equip femení prebenjamí del Club Natació Reus Ploms

A les files de la base de la secció d'hoquei del Club Natació Reus Ploms hi milita un equip format únicament per noies. No és un conjunt que abundi, ja que en aquestes lligues els equips acostumen a ser mixtes. Podem afirmar doncs que tenen el privilegi de ser l'única formació d'aquestes característiques a la demarcació de Tarragona. Ho explica el president d'aquesta secció, en Joaquim Martí:

"Va ser un any que a l'escola hi havia moltes nenes, i d'aquesta manera vam poder formar un únic equip amb totes elles".

Juguen a una lliga on les protagonistes són elles, ja que tots els altres jugadors acostumen a ser nens. Encara que molts cops els resultats no acompanyin, no defalleixen, perquè saben que algun dia es convertiran amb el futur sènior femení del club plomista.

"La voluntat és que les noies es facin grans al club i s'ampliï l'equip amb nous fitxatges".

Apostar per l'esport femení sempre és sinònim d'èxit, i al Ploms ho saben molt bé. Les portes romanen obertes per a qualsevol nova integrant que vulgui defensar els colors albinegres.