Back to top

Garai desmenteix els rumors que el vinculen amb l'Albacete

Aritz López Garai no tanca els dubtes sobre el seu futur. En una entrevista concedida al Cercle Central de Canal Reus Televisió, el tècnic basc ha desmentit els rumors que l'associen amb l'Albacete la propera temporada, però deixa la porta oberta a ofertes per seguir creixent professionalment.
Aritz López Garai en l'entrevista al Cercle Central

Després de les rumorologies que vinculen Aritz López Garai com a futurible tècnic de l'Albacete, l'entrenador del Club de Futbol Reus Deportiu es posiciona. En una entrevista al programa d'esports de Canal Reus Televisió, Garai ha desmentit qualsevol vinculació ferma amb l'equip manxec. Tot i així, sembla que el roig-i-negre té diverses ofertes sobre la taula que ha de valorar abans de prendre la decisió de quedar-se.

"A dia d'avui estem parlant de simples rumors que arriben de fonts diverses, però ara mateix no tinc pensat marxar a cap lloc. En aquests moments necessito descansar i parlar amb el club, i si seguim de la mà, fer-ho assumint totes les conseqüències. Vull saber quin projecte hi ha al Reus,. Tots volem al cap i a la fi progressar i no vull tancar cap porta".

Aritz López Garai té contracte amb el Reus fins a l'any 2020. El tècnic basc té una clàusula de rescissió amb el club roig-i-negre de mig milió d'euros. L'oferta d'un bon projecte reusenc de cara la propera temporada implica millorar la davantera. Aritz ha reconegut les mancances d'una tripleta atacant que enguany no ha acabat de funcionar.

"Molts partits empatats els hauríem pogut guanyar. Hem tingut innumerables ocasions de gol i , en xifres defensives, que han estat molt bones, el "handicap" del gol és el que et permet situar-te un escaló més amunt".

Garai ha assumit també la dificultat  que comporta mantenir el gruix de la plantilla d'un any per l'altre, però assegura que s'està treballant de valent per a què els jugadors cedits continuïn vestint l'elàstica roig-i-negra.

"Carbonell pertany al Reus. El Barça té una opció de compra que de moment no ha executat ni sabem si ho farà. En el cas de Yoda, el club vol que es quedi i així s'està treballant, però ara falta saber la voluntat del futbolista".

I si parlem del mur roig-i-negre, tranquil·litat, ja que Garai afirma, que, de moment, Edgar té contracte i no ha comunicat la decisió de no seguir al ReusMarxi o es quedi, Garai sempre s'endurà el record d'una afició que l'ha valorat, agraïda, per deixar-los viure per tercer any consecutiu el somni de Segona.