Back to top

Garcia: 'El Reus està preparat per emportar-se la Copa'

SILVIA ANDREO

El Reus Deportiu d’hoquei disputarà aquest cap de setmana la Copa del Rei. El club roig-i-negre va aixecar aquest títol per darrer cop l’any 2006. Aquell equip que entrenava Albert Folguera va guanyar el Barça 2 a 3 però si va haver un protagonista d’aquella final a Lloret va ser Jordi Garcia.
El gol de l’ex capità del Reus a segons pel final va donar la setena Copa del Rei al conjunt del Baix Camp. Nosaltres hem estat amb ell aquest matí per parlar d’aquest torneig i recordar aquell històric partit.

9 anys han passat des de que Jordi Garcia, va donar la darrera Copa del Rei al Reus Deportiu. Va ser a 23 segons del final contra el Barça. El seu gol va portar la setena Copa a les vitrines roig-i-negres.

Garcia parla de les diferències entre aquell Reus del 2006 que entrenava Folguera i el d’ara.

Si guanya demà al primer rival, el Voltregà, l’espera el guanyador del Barça-Alcoy, a priori el conjunt blaugrana és favorit per arribar a semifinals.

Després d’aixecarla Copa, aquell Reus va ser conscient que podia competir de tu a tu amb qualsevol equip. Els títols van començar a arribar al Palau. Aquesta dosi de confiança és el que necessita l’actual Reus per encararla CERS i lluitar pel quart lloc en la lliga.

Ell va ser l’ Heroi de la darrera copa però aquest cap de setmana el Reus pot seguir engrandint la història del club.