Back to top

El GEPEC denuncia que Reus malbarata l'aigua

El GEPEC denuncia que la ciutat de Reus desaprofita al voltant de 6 hectòmetres cúbics d'aigua. Així ho han assegurat aquest matí, a la sortida de les aigües de la ciutat com a escenari. Demanen que el govern municipal treballi per reutilitzar l'aigua que es perdria cada any, una manera que evitaria també agafar aigua del transvasament del riu Siurana al pantà de Riudecanyes.
El GEPEC denuncia que Reus malbarata l'aigua.

Reutilitzar l'aigua. Aquest és l'objectiu de l'entitat ecologista GEPEC davant de la crisi oberta del riu Siurana. Aquest dimecres al migdia han denunciat, prop de la depuradora d'aigua de Reus, que la ciutat estaria desaprofitant prop de 6 hectòmetres cúbics d'aigua a l'any. Una quantitat que asseguren que és la mateix que es transvasa anualment del Riu Siurana.

En aquest sentit, consideren que des d'Aigües de Reus s'ha evitat reutilitzar l'aigua, a la vegada que consideren que al Camp de Tarragona no hi ha escassetat d'aigua.

L'entitat durà a terme una conferència al voltant d'aquest temàtica divendres al vespre a la Sala Santa Llúcia. Han assegurat que les accions reivindicatives per reclamar la reutilització de l'aigua continuaran.