Gerard Descarrega guanya tres medalles a l'Europeu de Polònia

Gerard Descarrega s'ha emportat tres medalles en el Campionat d'Europa d'Atletisme Paralímpic disputat a Polònia, dues plates i un bronze.

L'atleta reusenc Gerard Descarrega va guanyar fins a tres medalles en l'Europeu d'atletisme paralímpic celebrat a Bydgoszcz, Polònia. Descarrega, conjuntament amb el seu guia Guillermo Rojo, va emportar-se la medalla de plata als 400 metres llisos, amb un temps de 51,80 segons. El francès Timothee Adolphe es va proclamar vencedor d'aquesta prova.

Descarrega també va aconseguir la plata amb el salt de longitud, després d'un salt de 5,78 metres. L'atleta no va acabar satisfet amb la seva actuació en aquesta disciplina, ja que considera que el seu rendiment va estar per sota de l'esperat. Ronan Pallier, també francès, es va emportar la medalla d'or.

La darrera medalla que va aconseguir l'atleta reusenc és la dels 100 metres llisos. Descarrega va firmar uns registres d'11,34 segons, una bona marca que li va permetre assolir el bronze, acabant darrere del grec Athanas Ghavelas i de Timothee Adolphe, que van baixar dels onze segons.

Descarrega va emportar-se dues plates i un bronze a l'Europeu de Polònia, tres mesos després d'assolir la mínima pels Jocs Paralímpics de Tòquio en els 400 metres. Uns Jocs, que després d'haver-se ajornat l'any passat per culpa de la pandèmia, se celebraran entre el 24 d'agost i el 5 de setembre a la capital del Japó.