Back to top

Gimnastes de tot Catalunya fan parada a Reus

ADRIÀ MORTE

Reus ha estat la capital de la gimnàstica rítmica aquest passat diumenge. El Pavelló Olímpic municipal ha acollit el Campionat de Catalunya de Gimnàstica rítmica en edat escolar. Una competició que ha aplegat més de 450 gimnastes vingudes de tot Catalunya.

Mentre a la pista central del Pavelló Olímpic de Reus  les gimnastes exhibeixen les seves coreografies. Al lateral, les esportistes poleixen els darrers detalls. Tant important és rebre instruccions de la professora com comentar la jugada amb la companya de club. El Campionat de Catalunya de gimnàstica rítmica en edat escolar ha fet parada a la capital del Baix Camp, el torneig anual més important d'aquesta modalitat a Catalunya.

En la competició participen les gimnastes que s'han classificat en una de les dues fases territorials de Catalunya Sud i Catalunya Nord. En total, més de 450 esportistes. El campionat, organitzat per la Federació Catalana de gimnàstica rítmica i el Club Rítmica La Salle, ha presentat les modalitats d'individual, duets, trios-quartets i conjunts durant tot el dia de diumenge.