Back to top

Girbes presenta una candidatura 'jove' a la Cambra de Comerç

L'empresària Àgata Girbes ha presentat la seva candidatura a la Cambra de Comerç de Reus. L'ha definit com a 'transversal, jove i amb més presència de dones'. Ho ha fet al Círcol, aquest migdia, en un acte públic en el qual ha mostrat part del seu equip. Ha defensat la necessitat d'aplicar la digitalització.
Girbes presenta una candidatura 'jove' a la Cambra de Comerç.

Cambra 4.0. Sota aquest lema és com l'empresària Àgata Girbes ha presentat de manera oficial la seva candidatura a la presidència de la Cambra de Comerç de Reus. La candidata ha iniciat la seva intervenció destacant l'objectiu de modernitzar la Cambra. Ha destacat la necessitat d'impulsar les xarxes socials i les noves tecnologies. Tot i que ha definit el seu equip com a 'jove, transversal' i n'ha destacat la major presència de dones, ha reconegut que encara no està complet. Girbes ha destacat que 'l'equip encara no està complert, tenim aproximadament un 70%'.

Ha confessat que han tingut alguns contactes amb col·laboradors de l'altra candidatura presentada, la liderada per Jordi Just. A la vegada, ha avançat la voluntat de tenir interlocutors a cada comarca, per tal d'arribar a totes les empreses. Així, ha lamentat que 'encara hi ha moltes empreses del territori que no sap què és la Cambra i la funció que té'.

A l'acte de presentació s'ha pogut veure el suport d'empresaris com Carles Prats, de Vermuts Miró, l'enòloga Eva Prim o l'especialista en investigació de mercats Mercè Chiapella.

Paraules clau: