Sense gol no hi ha premi

El CF Reus cau derrotat (0-1) davant del Lugo i mostra, una vegada més, les carències ofensives en atac. Els roig-i-negres han millorat la imatge respecte el darrer partit a casa contra l'Alcorcón.
crònica cf reus lugo

Fotografia: CF Reus Deportiu

El CF Reus Deportiu no ha pogut puntuar en el primer partit de la segona volta del campionat de lliga. El conjunt roig-i-negre ha mostrat una millora respecte el darrer partit a casa però ha estat desencertat de cara porteria. Tot al contrari que el Lugo que ha aprofitat l'efectivitat per emportar-se els tres punts de l'Estadi Municipal.

Des de l'inici, els homes d'Aritz López Garai han portat la batuta del partit. Amb la bona organització de Juan Domínguez, Carbonell i Vítor Silva, les primeres aproximacions no han tardat a arribar. El CD Lugo, en canvi, ha aprofitat la primera jugada d'atac que ha realitzat per posar-se per davant en el marcador. Ho ha fet Cristian Herrera amb una bona rematada de cap al minut 14'. Tot i el gol encaixat, el CF Reus s'ha refet ràpidament i ha seguit el mateix guió dels primers compassos. D'ocasions per empatar no n'han faltat. Ho han provat Haro, Fran Carbia, Máyor, Álex Menéndez, Vítor... però cap d'ells ha pogut batre la porteria visitant i s'ha arribat al descans amb el 0-1 a l'electrònic.

A l'inici de la segona meitat, el CD Lugo ha gaudit d'un parell d'ocasions per ampliar distàncies, però amb el pas dels minuts, els reusencs han tornat a agafar el paper de dominadors. Les constants interrupcions i l'actuació molt protestada del col·legiat han impedit que hi hagués excessiva continuïtat en el joc. El CF Reus, però, no s'ha rendit i ha seguit buscant amb insistència el gol de l'empat. Aritz López Garai ha estat expulsat a l'equador del segon temps.

L'entrada al terreny de joc de Lekic i Yoda ha portat més presència ofensiva al conjunt de la capital del Baix Camp. L'extrem francès ha estat un dels protagonistes del tram final de l'enfrontament, gaudint de tres bones ocasions per empatar. Malgrat les escomeses del CF Reus, el marcador no s'ha mogut i els tres punts han viatjat cap a Galícia.

D'aquesta manera, el CF Reus enceta la segona volta de La Liga 123 amb una derrota que el situa provisionalment a la catorzena posició amb 26 punts, cinc per sobre del descens. La propera cita dels roig-i-negres tindrà lloc diumenge 21 de gener a les 18:00h davant del Nàstic de Tarragona, el derbi.

La fitxa del partit

CF Reus Deportiu (0): Badia, Menéndez, Olmo, Atienza, Campins (Cámara 78'), Carbonell (Yoda 68'), Domínguez, Vitor, Haro, Fran (Lekic 68') i Máyor

CD Lugo (1): Juan Carlos, Leuko, Josete, Bernardo, Ruiz (Kravets 51'), Azeez, Seoane, Pita (Albarracín 66'), Vico (Escriche 88'), Herrera i Barco

Gols: 0-1 / Herrera (13')

Targetes: per als locals Fran Carbia (58') i per als visitants Pita (60'), Albarracín (91'), Herrera (91'). L'entrenador local Aritz López Garai ha rebut una targeta vermella

Incidències: partit corresponent a la jornada número 22 de Segona Divisió, disputat a l'Estadi Municipal amb la presència de 1.822 espectadors.