Back to top

GOmotor, l’innovador centre de vehicles d’ocasió de Grup Oliva motor

Del 14 al 23 de desembre, GOmotor celebra el seu Outlet d’Ocasió, on els clients podran beneficiar-se de majors descomptes durant temps limitat

GOmotor, el nou centre de vehicles d’ocasió multimarca de Grup Oliva motor, ha obert les portes al CIM del Camp, Reus. Es tracta del centre d’ocasió multimarca més gran de la província, amb més de 6.000 m2 a l’aire lliure perquè els clients puguin gaudir d’un nou concepte de compra.

Les seves innovadores instal·lacions no només estan dedicades a la venda de vehicles sinó també al recondicionament i revisió dels mateixos perquè es trobin en perfecte estat en el moment de la venda.

Amb més de 300 vehicles en estoc, GOmotor compta amb la millor selecció multimarca del mercat i l’experiència i garantia dels concessionaris oficials de Grup Oliva motor: Peugeot Joaquin Oliva, Citroën Tarrauto, Honda Tecnotarraco, BMW i MINI Oliva Motor en Tarragona y Girona.

Tot l’estoc es pot consultar a www.gomotor.com, la plataforma online des d’on el client pot trobar tota la informació, imatges amb un alt nivell de detall i qualitat, vídeos 360º dels vehicles i, fins i tot, reservar-los.

Amb motiu de la nova obertura, del 14 al 23 de desembre, GOmotor celebra el seu Outlet d’Ocasió, on els clients podran beneficiar-se de majors descomptes durant temps limitat. Per tal d’accedir a les ofertes, només cal apuntar-se AQUÍ o visitar presencialment les seves instal·lacions situades a l’av. dels Mercaders, 2. CIM del Camp, Reus.

outlet

 

 

 

 

 

 

Paraules clau: