Back to top

Good Karma Projects vol ampliar el seu programa educatiu 'Kids for the future'

L'agrupació ha posat en marxa una campanya de crowdfunding amb el suport d'Open Arms amb la qual esperen arribar als 13.200 euros.

Conscienciar a les futures generacions de la importància que té cuidar el medi ambient i frenar el canvi climàtic. Aquesta és la missió principal de l'organització Good Karma Projects formada per un reusenc, l'Albert Font de Rubinat, i un salouenc, en Jordi Oliva, el 2017. 

Dóna suport al projecte

Objectiu: recaptar 13.200 euros

Després de tres anys impartint tallers arreu del territori, l'organització vol fer créixer el seu projecte educatiu Kids for the Future i estendre'l per tot el país. Per aconseguir-ho, han impulsat una campanya de recollida de fons amb el suport d'Open Arms. De moment, ja han aconseguit recaptar 8.265 euros, superant el mínim necessari. L'organització espera assolir en 40 dies la xifra de 13.200 euros recaptats.

Taller a l'escola Santa Maria del Mar de Salou

Mentrestant, els dos cofundadors, l'Albert i el Jordi segueixen treballant amb el seu equip per fer arribar el missatge als més petits. L'escola Santa Maria del Mar ha estat l'última en participar en els seus tallers i recollir tots els microplàstics i brutícia possible de la platja de ponent del municipi de Salou.

Good Karma Projects


 

Paraules clau:

Notícies relacionades