Back to top

El govern cambrilenc fa bon balanç de mandat després de dos temporals i una pandèmia

En una roda de premsa telemàtica, els tres socis posen en valor la bona entesa i la superació d'entrebancs sobrevinguts, com és el cas de dos temporals i una pandèmia mundial.
pacte

Fa poc més d'un any del pacte de govern entre NMC, ERC i Junts per Cambrils. Un pacte de govern que segons els seus integrants, segueix ferm malgrat les adversitats.

De fet, els dos temporals de la tardor i l'hivern, a més de la pandèmia mundial han estat decisius en els projectes d'aquest 2020 i reconeixen que alguns projectes locals han patit retards per aquestes circumstàncies sobrevingudes. Malgrat tot, el govern ha tret pit de les iniciatives engegades fins al moment, com la reobertura del forn del Tallero o l'ampliació de la tarifació social en alguns serveis. Altres projectes encara no han vist la llum, però reconeixen que han avançat durant el període de confinament.

D'altra banda, la crisi del coronavirus ha tocat de ple a l'administració pública i reconeixen que hauria provocat pèrdues al municipi d'uns tres milions d'euros aproximadament. En aquest sentit, reiteren la demanda al govern espanyol per poder disposar del superàvit. I des del sector turístic expliquen que s'està readaptant l'oferta per fer-la més atractiva i captar nous visitants.

Paral·lelament l'equip de govern nega la paràlisi dels projectes de futur a Cambrils a causa de la covid-19, però no descarta que es replantegin properament per adaptar-los a les noves necessitats.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades