Back to top

El govern encara està estudiant com es gestionarà la neteja dels espais de les extraescolars

El regidor d'Educació, Daniel Recasens, diu que s'està calculant què suposa la mesura ordenada pel PROCICAT i que cal analitzar cas per cas. Les AMPES denuncien que se'ls vol imputar el cost del servei.

Ni totes les AMPES organitzen extraescolars; ni totes les extraescolars es realitzen als mateixos espais; ni totes les activitats tenen necessitats iguals de neteja i desinfecció. Aquesta és la principal tesi que defensa el govern municipal, que assegura que cal estudiar cada cas de forma singular. De moment el que hi ha sobre la taula i que s'ha traslladat a les associacions de pares i mares és la nova mesura del PROCICAT, que especifica que s'han de netejar els espais abans i després de les extraescolars. 

El govern sí que deixa clar que cal responsabilitzar-se dels espais en els quals es fan usos socials, com les escoles. I això també inclou la neteja.  Però també defensa el paper de les associacions de pares i mares i el paper clau de les extraescolars en el marc educatiu dels xiquets

El PSC hi suca pa

De la seva banda, i tot i que comparteix algunes de les tesis del govern, el PSC continua insistint que el cost de la neteja no pot recaure en les AMPES. 

Paraules clau:

Notícies relacionades