Back to top

El govern ja ha encarregat els estudis per impulsar l'empresa energètica municipal

Aquesta setmana ho ha confirmat Daniel Rubio, regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Reus, al programa Qüestió de Fons de Canal Reus.
Daniel Rubio

L'Ajuntament espera poder enllestir l'empresa pública d'energia abans d'acabar el mandat. 

Així ho ha confirmat Daniel Rubio al Qüestió de Fons de Canal Reus d'aquesta setmana. Rubio diu que no s'ha d'imaginar una empresa simplement distribuidora d'energia i que competeixi en preu amb les grans companyies. Parla més d'un concepte de promoció de l'energia verda i sostenible.

De moment s'estan fent els estudis pertinents. De fet, l'alcalde Carles Pellicer li ha encarregat al regidor de Medi Ambient que impulsi tots els treballs tècnics que fan falta. 

Rubio ha estat un dels convidats aquest cap de setmana al QDF de Canal Reus, dedicat al dia mundial del Medi Ambient. Més enllà de l'empresa municipal d'energia, Rubio també va treure pit de la important tasca de sostenibilitat que s'ha fet a Reus els darrers anys. Les darreres mesures: la bonificació d'impostos per aquelles empreseses i habitatges que instal·lin plaques fotovoltaiques, o l'aprovació del pla de mobilitat elèctrica, que convertirà la ciutat en un referent del cotxe elèctric en els propers anys. 

canalreus a telegram