Back to top

El govern de Mont-roig tanca el seu mandat amb una inversió de 21 milions

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp valora molt positivament aquest 2018, així com el conjunt de treballs que l'equip de govern ha portat a terme durant els 4 anys de mandat.
El govern de Mont-roig tanca el seu mandat amb una inversió de 21 milions d'euros

L'Alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, valora molt positivament la feina feta des del consistori en els últims 4 anys. Un mandat en què s'ha fet una inversió de més de 20 milions d'euros per a poder portar a terme el gran volum de projectes que es van plantejar des d'un inici. Uns treballs en què s'inclouen els 2 camps de futbol del municipi, la rehabilitació dels poliesportius, així com la remodelació de la plaça Miramar de Mont-roig.

No obstant això, i com destaca el mateix Morancho, el projecte estrella ha estat les obres de l'Avinguda Barcelona de Miami Platja. Unes obres que malgrat les complicacions i la desaprovació, en un principi, per part dels veïns, des del consistori asseguren que suposarà un canvi molt importat per al nucli i el municipi.

Uns treballs que des del consistori asseguren que es podrien acabar a finals d'aquest mes de gener. No obstant això, aquest no ha estat l'únic projecte destacat d'aquest 2018. I és que l'obertura al públic del Mas Miró ha estat una altra de les notícies que des de l'Ajuntament de Mont-roig valoren molt positivament, malgrat no comptar amb una major implicació per part de la Generalitat. "Estem intentant que la Generalitat també s'incorpori com a membre de la Junta del Patronat i puguem tenir una col·laboració més intensa", assegura l'alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho.

L'alcalde de Mont-roig també ha volgut destacar la gran inversió que s'ha portat a terme en àmbits com l'educació i els serveis socials que han permès, per exemple, que Miami compti amb un nou institut.

Paraules clau: