Back to top

Gran espectacle pirotècnic a la Nit del Foc de Cambrils

Cambrils ha viscut aquest dissabte la 28a Nit del Foc, un dels actes destacats de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí de Cambrils. Una desena de colles de diables i elements de foc han participat en l'esdeveniment.
28a nit del foc de cambrils

Gran espectacle pirotècnic el que s'ha viscut aquest dissabte a Cambrils en el marc de la 28a Nit del Foc. L'acte ha començat amb la baixada de torxes i els gegants Marquès de los Vélez i el Cabo Quiñones. Després d'uns quants balls a la plaça de la vila ha arrencat l'encesa inicial, enguany amb alguna novetat en el seu format: s'han recuperat dues columnes de foc.

L'espectacular encesa del centre del nucli antic ha donat pas al correfoc, on una desena de colles de diables i elements de foc, la majoria del Camp de Tarragona, però algunes vingudes de la demarcació de Barcelona, han escampat la pólvora pels carrers del nucli antic. Tot plegat ha fet que, durant un parell d'hores, Cambrils s'hagi convertit en una gran festa de foc, llum i colors.

La nit ha finalitzat amb un espectacle pirotècnic a la plaça del Setge i un concert el parc del Pinaret. Però la festa ja havia començat a la tarda, amb el correfoc infantil. Aquest ha comptat amb la participació de dos grups de diables i tres elements infantils de foc.

Paraules clau:

Notícies relacionades