Back to top

Gran participació dels elements festius a Riudoms

Riudoms ha celebrat els plats forts de la Festa de Sant Jaume aquest cap de setmana. Durant 5 dies el municipi ha viscut propostes per tots els gustos amb una gran participació dels vilatans però també de tots els seus elements festius. De fet aquesta és una de les característiques que fa de Sant Jaume, una de les festes més importants de Riudoms.
Gran participació dels Elements Festius a Riudoms

El repic de les campanes marcant el toc de festa, anunciant el final de la missa i l'inici d'un dels actes més importants de la Festa Major de Riudoms. Tots i cadascun dels elements del Seguici Festiu riudomenc saluden a la imatge de Sant Jaume Apòstol, el patró del municipi abans d'iniciar la processó pels carrers del municipi.

Amb els millors balls dels elements festius, la música de festa major i el castell de focs s'ha finalitzat la celebració De Sant Jaume d'enguany, però el poble ha viscut durant 5 dies grans propostes per a tots els gustos.

Concerts en viu cada dia, correfocs, les Barraques o la tradicional Bicicletada Popular han estat algunes de les propostes del programa, però el que destaca de la Festa Major de Sant Jaume és l'alta participació dels elements festius del municipi i el carrer com a principal escenari.

Riudoms ha fet una balanç molt positiu d'aquesta Festa Major de Sant Jaume perquè representa una consolidació del nou model establert ara fa dos anys, ampliant els dies i les propostes de la celebració.