El Granada torna a privar de la victòria al Municipal

Els roig-i-blancs impedeix que el Reus sumi els tres primers punts de la temporada a casa. Els de Diego Martínez s’han avançat al marcador en la primera meitat de matx, i un gol de Linares ha tornat a ficar als reusencs dins el partit. Finalment, al 75, Puertas ha sentenciat amb l’1 a 2 final.
Imatge de l'encontre entre CF Reus i el Granada

Com ja havia comunicat el tècnic roig-i-negre, el Club de Futbol Reus Deportiu rebria el Granada al Municipal sota mínims. A les baixes de Ricardo Vaz, Carbonell, i el ja habitual Querol, s’han sumat aquesta setmana Mikel Villanueva i Fran Carbia. Sorpresa amb la titularitat de Martí Vilà, suplint l’11 del Reus, que ha forçat a Bastos a quedar-se a la banqueta. I primera titularitat també pel capità del Reus, obligada. Avui, Olmo sobre el verd des del minut 1.

Primera part roig-i-blanca

La primera aproximació del partit l’ha protagonitzada el conjunt visitant amb una centrada de Víctor Díaz que no ha trobat rematador. Al minut 13, Badia ha aturat sense problemes un xut tímid d’Antonio Puertas. La primera ocasió pels de Xavi Bartolo no ha estat tampoc contundent. Gran jugada col·lectiva dels roig-i-negres que ha acabat amb una rematada de cap de Borjita que Rui Silva ha caçat amb les mans. Pressionant, però sense inquietar massa al Reus, al 21, Pozo ha servit la pilota a Ramos per banda, i Badia ha aturat l’esfèrica.

Al minut 28 ha arribat el premi a la insistència pels visitants. Recuperació del Granada en un servei de banda. La pilota, ha caigut als peus de Víctor Díaz que ha trobat l’espai suficient per poder xutar sorprenen Badia des de lluny. Golàs per fer pujar el 0 a 1 al marcador. Seguien dominants els andalusos, que no s’han neguitejat pas davant dos tirs de Mario Ortiz. La defensa roig-i-blanca, els ha refusat sense massa complicacions.

Al minut 37 el Reus no ha pogut culminar la que ha estat l’ocasió més clara de la primera meitat. Centrada de Planas que Shaq Moore no pot aprofitar per igualar el matx. La pilota ha sortit molt desviada per sobre del travesser. Els de Diego Martínez no volien arribar al descans sense tornar a avançar al conjunt granadí. L’ocasió més destacada del final del primer temps, un xut de Puertas, des de l’àrea petita, que ha aturat Badia.

Un gol que no ha estat suficient

L'inici de la segona meitat ha estat completament diferent. El conjunt roig-i-negre ha sortit al terreny de joc a la cerca de l'empat, i s’ha vist recompensat ben d’hora. Centrada per banda esquerra de Borja Herrera que Rui Silva no arriba a rebutjar, i el més llest de tots, Linares, ha aprofitat l'errada per fer l'empat al minut 49 de matx (1-1). El gol ha ficat el Reus dins el partit però el Granada ha seguit pressionant. Badia ha refusat una falta directa de Vadillo, quan, segons abans, l’extrem ha rematat molt desviat. Ho ha provat també, sense sort, Adrián Ramos. Estira-i-arronsa quan al 62, una rematada de Linares ha sortit per l’esquerra de la porteria de Silva i Vadillo ho ha tornat a intentar, fent la rèplica.

I al 75, el Granada ha deixat estabornit al Reus. Centrada de Pozo que ha connectat amb Puertas. Aquest, lliure de marca, ha rematat a plaer per batre a Badia i fer el segon gol pels granadins. (1-2) A falta de cinc minuts, Silva ha desviat a córner una rematada d’Enri. El servei de cantonada l’ha refusat la defensa roig-i-blanca. L’última pel Reus al minut 89. Planas ha tingut l'empat a les botes després d'una sèrie de rebots dins l’àrea. El de Barcelona, però ha enviat la pilota fregant el pal.

Sense victòria encara al Municipal i sense puntuar en aquesta jornada. El Reus suma 8 punts dels 24 possibles i dissabte vinent visitarà El Molinón. Jornada de lliga regular abans de la Copa del Rei que es disputarà dijous 18 d'octubre.