Back to top

Grans Mestres tanca la temporada amb 'Sessió Golfa'

El Cicle Grans Mestres ha presentat aquest dimarts l'última entrega d'aquesta temporada del certamen. En aquesta ocasió, Belen Fabra i Arnau Puig han estat els encarregats d'interpretar els textos adaptats del Shel Silverstein, en 4 escenes on l'humor negre han estat el protagonista.  
El Cicle Grans Mestres tanca la temporada amb 'Sessió Golfa'

Un diàleg de parella, una escena entre un dependent i una clienta, o un pare i una filla en un aniversari. Són algunes de les escenes que Francesc Cerro-Ferran ha adaptat en la darrere entrega del Cicle Grans Mestres.

Els espectadors han pogut escoltar els textos de Shel Silverstein de la mà de Belen Fabra i Arnau Puig que han trepitjat l'escenari del Teatre Fortuny per interpretar les 4 escenes de l'obra "Un vespre per adults", en aquesta ocasió sota el nom "Sessió Golfa".

Aquestes escenes àcides volen representar certs trets de la societat que a dia d'avui encara estan en l'ordre del dia i ho fa de manera crítica a través del que el mateix director anomena "monstres de gènere".

Aquesta ha estat la darrere obra del Cicle Grans Mestres d'aquesta temporada, un certamen ha interpretat 7 representacions amb prop de 2.000 espectadors i un balanç positiu.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades