Back to top

El grup de Cossetània suma 200 novetats

Els segells de Cossetània, Angle i Capital Books, que formen el 9 Grup Editorial, han presentat les novetats de cara a Sant Jordi amb una destacada presència d'autors del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre. Entre ells se'n destaca 'El llegat del doctor Elies Can', del reusenc Eduard Prats i 'El Gaudí que no ens han explicat', de Joan Torres.
Presentació novetats Sant Jordi Cossetània.

Les editorials ja ho tenen tot a punt per afrontar el Sant Jordi d'enguany. El grup de Cossetània i Angle ha escenificat aquest dijous la presentació de les novetats, les quals arriben gairebé a 200. De fet, des del grup editorial preveuen una bona diada en clau de vendes, després que l'any passat ja es registrés un lleuger augment.

La presència d'autors del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre és notòria. Amb la mirada posada al Baix Camp es pot conèixer la segona novel·la d'Eduard Prats, que mostra el món del farmacèutic Elies Ardèvol. També descobrir una altra faceta de l'arquitecte Gaudí amb l'obra de Joan Torres, reusenc de naixement però que sempre ha viscut a Riudoms.

Entre aquests títols, també destaquen llibres d'àmbit general com el 'Menja net', de Carla Zaplana, o l'homenatge al Barça d'Hugo Prades i Roger Roig, 'Patufet on ets? Busca'm al camp del Barça!'.