Back to top

El grup de música Impaktats continua treballant 'fins arribar al cim'

Després de presentar la seva primer maqueta a Les Borges del Camp, el grup de musica Impaktats continua treballant 'fins a arribar al cim'. Precisament, aquest és el títol de la seva nova cançó. Una barreja de música electrònica i rap que es podrà escoltar segurament en la pròxima edició del reussona. El concurs musical on l'any passat ja van ser escollits com el millor grup menor de 21 anys, i que aquest any hi tornen però amb l'objectiu de conquistar-lo.
El grup de música Impaktats continua treballant 'fins arribar al cim'

L'Adrià Torrente i el Dídac Cases són dos joves de Botarell i Les Borges del Camp que des de fa poc més d'un any s'han constituït com a grup musical sota el nom d'Impaktats. No obstant això, la seva història va començar molt abans. I és que segons explica Cases, va ser durant les barraques de Reus del 2015 quan van escoltar per primera vegada el remix de la cançó 'Esbarzers' de Zoo i es van adonar que era aquest l'estil de música que volien seguir.

Impaktats ja es van donar a conèixer durant l'última edició del concurs de música Reussona, on van ser escollits com el millor grup jove menor de 21 anys. Ara, i després de presentar al públic la seva primera maqueta, aquests dos joves del Baix Camp treballen per posicionar-se com un dels millors grups amateurs del territori. Un concurs en què donaran a conèixer nous treballs com 'Fins al cim'. Una cançó que recull a la perfecció la vitalitat que caracteritza aquest grup format per dues veus i un ordinador.

Un grup jove que també ha estat premiat amb el segon premi del Musicamp, així com nominats al millor treball de Hip Hop i Música Urbana als Premis Enderrock.