Back to top

El Grup Xou Gran del Reus Deportiu es classifica per al Mundial de Patinatge

Ho fan després d'aconseguir la tercera posició al Campionat d'Espanya de Grups Xous que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Guadalajara.
El Grup Xou Gran del Reus Deportiu al Campionat d'Espanya de Grups Xous

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

Bronze per la coreografia “Equality” del Grup Xou Gran del Reus Deportiu al Campionat d'Espanya. Les roig-i-negres han aconseguit aquest divendres una tercera posició nacional que els hi permet participar al mundial de patinatge d'enguany. Una competició que se celebrarà a Barcelona sota el nom de World Roller Games i que agrupa en un mateix torneig totes les disciplines sobre rodes del món.

Les reusenques han acudit a Guadalajara després d'obtenir la primera posició al Campionat Territorial i classificar-se en quart lloc al Campionat de Catalunya de Grups Xou per darrere del CP Manlleu, el CPA Olot i el CP Girona. Aquest darrer ha revalidat l'or aconseguit a l'any passat a l'estatal, i els de la capital de La Garrotxa s'han endut la plata. El Masnou, a les portes del podi.

El Grup Xou Júnior del Reus Deportiu, campiones d'Europa l'any passat i de Catalunya aquest 2019, participaran al Campionat d'Espanya entre els dies 22 i 23 de març.