Back to top

El Grup Xou, a punt pel Campionat d'Espanya d'aquest cap de setmana

EL Grup Xou de Patinatge del Reus Deportiu està entrenant de valent per participar al Campionat d'Espanya aquest cap de setmana. L'equip es va poder classificar per aquesta competició quedant tercer al campionat de Catalunya, una fita molt esperada després de que l'any passat no es van poder classificar.
El Grup Xou del Reus Deportiu classificat pel Campionat d'Espanya

Les patinadores i els patinadors de l'equip Xou gran del Reus Deportiu estan repassant els últims detalls del seu número "Once Upon a Time". Aquest cap de setmana competiran al Campionat d'Espanya, un objectiu pel qual han lluitat molt i que han aconseguit gràcies al tercer lloc a la competició catalana.

Laura Rodríguez, entrenadora del Grup Xou gran ha dit "Si podem assolir la tercera posició al Campionat d'Espanya millor. Si es pogués fer més doncs encara millor, però de moment anirem a lluitar per la tercera posició".

L'equip te una bona carta per aconseguir una bona classificació a nivell estatal, la coreografia, inspirada en el conte de la Bella i la Bèstia. Sota la mà del coreògraf Xavi Lòpez, la representació mostra dinamisme i canvis de vestuari en una història simpàtica i coneguda per tothom.

La capitana de l'equip Alicia Cobelo ha explicat que "La coreografia és de la Bella i la Bèstia que com que és de Disney gairebé tothom la coneix. A més tal i com nosaltres narrem la història crec que la gent l'entén i els jutges també i això és un punt a favor. Els canvis de vestuari ajuden a que tot això vagi millor."

Després de que l'any passat no es pogués classificar pel campionat d'Espanya, l'equip s'ha marcat l'objectiu de poder aspirar a un tercer lloc aquest dissabte. D'aquesta manera se l'hi obririen les portes del campionat mundial, una fita que ja han assolit anteriorment i que volen tornar a aconseguir.