Gus Ledes glaça al Huesca

El CF Reus empata (1-1) contra el Huesca gràcies a un gol del migcampista portuguès al temps de descompte. Els roig-i-negres allarguen la ratxa positiva de resultats i sumen quatre empats i dos victòries en els darrers sis partits de lliga.
ledes huesca reus

Gus Ledes. És el nom propi de l'inici de la temporada del CF Reus. Avui ho ha tornat a fer. El migcampista portuguès ha decidit el partit amb un nou gol i ha donat l'empat 'in extremis' al camp del Huesca. Quan estava a punt de sumar la segona derrota de la temporada, els roig-i-negres sumen sota la botzina i allarguen la bona ratxa de resultats. En els darrers sis partits: quatre empats i dues derrotes.

Després de jugar dissabte contra la Cultural Leonesa, Aritz López Garai ha decidit introduïr diverses rotacions contra el Huesca. Homes com Íñiguez, Borja Fernández, Carbonell, Borja Fernández i Edgar Hernández han tornat a sortir com a titulars després de diverses jornades sense fer-ho. D'aquesta manera, futbolistes com Olmo, Tito i Juan Domínguez, que ho han jugat gairebé tot, han descansat a la banqueta.

El Huesca ha estat el clar dominador del primer temps. El conjunt local s'ha fet amo i senyor de l'esfèric i ha posat en problemes al CF Reus en nombroses ocasions. Els roig-i-negres no s'han trobat gens còmodes amb aquesta situació i han tingut problemes per sortir amb la pilota jugada. Els aragonesos han fet molt mal per la banda dreta, amb un Cucho Hernández molt actiu. Sens dubte, el jugador més perillós del Huesca. Al minut 21' ha arribat la primera jugada perillosa local. Edison ha rematat des de l'interior de l'àrea i la pilota s'ha passejat per la porteria d'Edgar Badia.

Poc després, Edgar Badia ha errat una passada i Lluís Sastre ho ha aprofitat per provar un xut creuat que no ha trobat porteria. El CF Reus s'ha vist obligat a tancar-se dins la seva àrea i resistir al domini local. El Huesca ho ha intentat una vegada rere l'altra però la defensa roig-i-negra i Edgar Badia han refusat el perill aragonès. Luso, al minut 37, ha estat a punt de marcar amb una rematada de cap molt perillosa.

El CF Reus s'ha despertat en els darrers 10 minuts de la primera part. Els roig-i-negres s'han apropat a la porteria rival amb un xut de Carbonell des de l'àrea petita i una ocasió d'Atienza que ha sortit fregant el travesser de Remiro. Malgrat això, en termes generals la sensació de perill ha estat gairebé nul·la.

A la represa, ha continuat el Huesca ha continuat controlant el guió del partit. Aritz López Garai no s'ho ha pensat dues vegades i al minut 54' ha introduït un doble canvi. Querol i Tito han entrat en el lloc de Cámara i Carbonell. Però la reacció roig-i-negre no ha arribat i sí que ho ha fet el Huesca. El conjunt aragonès s'ha avançat al 59' mitjançant Gallar. Vadillo, que havia entrat uns minuts abans, ha centrat des de la banda esquerra i el jugador local ha rematat per baix.

El Huesca ha aprofitat el gol per continuar controlant al Reus i no donar-li opcions. Els roig-i-negres, igual que al primer temps, no han trepitjat àrea fins als minuts finals. Al 78' David Querol ha disparat per sota les cames del porter local i la pilota s'ha estavellat al pal. Oportunitat d'or reusenca. Poc després, el conjunt d'Aritz López Garai ha tingut una nova ocasió de perill. Querol ha centrat des de la banda dreta i Edgar Hernández ha rematat al cos de Remiro. L'extrem reusenc també ha tingut una nova ocasió al 88' quan en un 1 contra 1 ha fallat davant Remiro.

Malgrat això, el futbol ha fet justícia i el CF Reus s'ha trobat amb el premi. Al minut 91', a la desesperada, els roig-i-negres s'han trobat amb el gol de l'empat. En una jugada col·lectiva, la pilota ha quedat morta a la frontal de l'àrea i Gus Ledes l'ha engaltat,amb una definició exquisita, per perforar la porteria del Huesca. 1-1 'in extremis'. A l'èpica. El CF Reus Deportiu se situa, provisionalment, a l'onzena posició amb 12 punts. El proper partit dels roig-i-negres serà diumenge 15 d'octubre a l'Estadi Municipal a les 12:00 hores contra el Rayo Vallecano.

La fitxa del partit

SD Huesca: Remiro, Jair, Luso, Ferreiro, Melero (Aguilera 74'), Cucho, Rulo, Pulido, Akapo, Sastre i Rescaldani (Vadillo 57')

CF Reus: Badia, Miramón, Atienza, Íñiguez, Menéndez, Gus Ledes, Carbonell (Tito 54'), Borja Fernández, Vaz (Lekic 73'), Cámara (Querol 54') i Edgar

Gols: 1-0 Gallar (59'), 1-1 Gus Ledes (91')