Ha faltat greix a l'engranatge roig-i-negre

Al Reus Deportiu Miró se li escapen els tres punts en el seu retorn a la competició, després de 4 setmanes sense jugar per diversos casos de Coronavirus. Ha estat aquest diumenge al vespre en un derbi territorial a Calafell

Feia 28 dies que la maquinària del carrer Gaudí no funcionava en un duel de l'OK Lliga. El repte era gran aquest diumenge al vespre: derbi territorial a casa del Club Patí Calafell. Les tres setmanes d'inactivitat han passat factura als del Baix Camp, amb una derrota 5-4.

El partit ha arrencat amb intensitat, mentre els de Jordi Garcia certificaven les seves ganes de tornar a la competició. Al minut 13 però, el primer gol calafellenc d'Arnau Xaus ha advertit que la visita al Joan Ortoll no seria un camí de roses. Pellizzari, sorprenent Ballart per la seva esquerra, li ha encaixat el 2-0.

Una blava a la banqueta, pel tècnic reusenc, ha complicat encara més les coses dins la pista. Tot i que sense l'amenaça de la falta directa, els reusencs han quedat en inferioritat durant 2 minuts. Una situació que Guido Pellizzari ha aprofitat per fer el 3-0, acompanyant una canonada de Martí Gabarró. Els de Pere Varias han rematat la primera part, Gabarró a boca de canó (4-0). Amb aquest resultat, la parròquia roig-i-negra se n’anava al descans amb un ambiciós objectiu de remuntada.

La maneta, un ultimàtum

Pocs minuts després de la represa, el conjunt local ha marcat el cinquè, gràcies a una falta directa generada per la targeta blava a Joan Salvat. Una pilota aturada que Eloi Mitjans ha executat amb dues oportunitats a criteri arbitral. La maneta, tràgica pel Reus, ha estat un ultimàtum a quedar fora del partit, però hi han tornat.

Àlex Rodríguez engegava la piconadora reusenca i estrenava el marcador escolant-se entre la defensa local al minut 30. El segon de Marc Julià ha estat qüestió d'un minut, i Rodríguez al 33', ha completat els minuts d'or del conjunt del Baix Camp, elevant la bola amb elegància. Amb el 5-3, Garcia en un temps mort esperonava els jugadors amb un 2-0 psicològic.

Raúl Marín s'ha tret l'espineta rematant el quart gol reusenc. El killer no ha mostrat la seva millor versió, fallant en la seva especialitat un penal i una directa. Probablement, una de les mostres més evidents de la falta de rodatge de l'equip, que ha lluitat fins a l'últim segon per l'empat amb un 5 contra 4 en atac.

Amb aquesta derrota, al Reus Deportiu Miró se li escapen 3 punts, però encara li queden tres partits més a disputar i nou punts en joc que encara el poden acostar a la part alta de la classificació.