Back to top

Handbol d'estiu a Cambrils

BERTA TREIG

L'Handbol és un esport poc consolidat al nostre territori i molt poques entitats esportives n'ofereixen els seus serveis. Cambrils però n'és una excepció. El club d'handbol de la població ofereix l'oportunitat de que nens i joves puguin millorar la seva tècnica al seu Campus d'estiu i així promocionar  la seva activitat de cara a futurs esportistes.

Aquests dies el pavelló Municipal de Cambrils obre les portes per a acollir el Handbol Experience, el Campus d'estiu que organitza el club d'handbol de la població per a què nens i nenes puguin perfeccionar la seva tècnica a traves d'activitats més lúdiques. Hi venen nens de tot Catalunya i es que s'hi fomenten valors aplicables dins i fora del camp. 

I es que l'Handbol és un esport poc consolidat al nostre territori, amb solament 2 clubs federats al Baix Camp. Handbol Experience serveix així com una oportunitat per donar a conèixer aquest esport minoritari i fer-ho a través d'activitats complementàries que animin als nens a seguir competint. Qui vulgui gaudir de l'experiència haurà d'esperar l'any que ve. Hi han participat tants nens que el club ja prepara la seva tercera edició.