Back to top

"He venut el club als yankees"

L'exentrenador del Club de Futbol Reus, Xavi Bartolo, creu que en el darrer any a 2a Divisió A l'entitat roig-i-negra tenia equip per aspirar a molt més que la permanència. També va assegurar que Clifton Onolfo només els va enganyar el primer dia.

"He venut el club als yankees". I des d'aquest missatge de Joan Oliver a Xavi Bartolo ja han passat gairebé dos anys i el Club de Futbol Reus està esgotant els seus darrers dies de vida. 

Bartolo, l'últim entrenador del club roig-i-negre, va assegurar que la situació a la qual es va arribar només pot ser explicada per Joan Oliver, l'aleshores propietari que va desaparèixer del mapa amb la venda del club.

En declaracions al Cercle Central, Bartolo creu que l'equip que havien construït el darrer any era, possiblement, per aconseguir cotes més altes que la permanència.

bartolo

L'arribada d'Onolfo

Bartolo també va parlar de Clifton Onolfo, el qual considera que només els va enganyar durant la primera nit. Diu que únicament va generar un cop d'efecte el primer dia i que, fins i tot, no es refiava del que Xavi Bartolo i el director esportiu, Sergi Parés, li deien que s'havia de fer amb urgència.

Només es podrà saber què hagués passat la temporada 2018/2019 sense els problemes econòmics a través de la imaginació de cada aficionat ganxet.

Paraules clau:

Notícies relacionades