Back to top

"Hem de ser més àgils en la reactivació econòmica"

El portaveu del PSC a Reus, Andreu Martín, reconeix que l'Ajuntament de Reus s'ha endarrerit a l'hora de desenvolupar el Pla de Reactivació econòmica que van presentar fa més de quatre mesos.

El cap de l'oposició a l'Ajuntament de Reus, Andreu Martín, critica que el govern reusenc ha fallat en la comunicació de les mesures a prendre davant de la situació sanitària. "S'ha deixat un buit en la comunicació i el monitoratge i necessitem persones especialitzades que expliquin què s'ha de fer per protegir-nos i protegir als altres", defensa el líder del PSC.

D'altra banda, també fa autocrítica i reconeix que les tasques promeses de reactivació econòmica del municipi s'han endarrerit. En aquest sentit, el socialista assegura que "va ser fàcil presentar el Pla de Reactivació Econòmica, però encara falta posar sobre la taula i impulsar diverses mesures i hem de ser més àgils".

Crítiques per aturar el programa 'Cap nen sense saber nedar'

Martín també s'ha fixat en la regidoria d'Esports. De fet, ha assegurat que, enguany, l'equip de govern ha decidit prescindir del programa 'Cap nen sense saber nedar'. Una formació esportiva que s'hauria dut a terme des del 1986. Per al socialista, aquesta decisió és "injustificada".

Paraules clau:

Notícies relacionades