Back to top

El hip hop del territori enceta els Jocs esportius escolars

Els grups de hip hop del territori s’han concentrat aquest diumenge al Pavelló Olímpic de Reus per disputar la primera de les tres jornades dels Jocs esportius escolars organitzats pel Consell Esportiu del Baix Camp.
Hip hop del territori

La competició celebrada diumenge al matí es tracta de la fase territorial de hip hop i ha agrupat 60 balladors dividits en tres categories: sènior, secundària i primària. Els conjunts estan formats per un mínim de 4 participants i fins a 25 persones. Un cop a la pista, els equips han ballat la seva coreografia que preparaven des de feia setmanes.

Al llarg de gairebé tres minuts el jurat ha avaluat diversos ítems com la creativitat, la sincronització o el vestuari. Les tres persones que feien de jutges, encapçalades pel ballarí i coreògraf Marcos Martínez s’han fixat en el grau d’originalitat de la creació, la coordinació en la realització dels moviments coreogràfics entre els diferents components del grup o que la vestimenta fos coherent amb la temàtica de la coreografia escenificada.

De les tres jornades es tindran en compte els dos millors resultats de les tres competicions per la classificació final. La segona jornada serà el pròxim diumenge 11 de març on ja hi ha inscrits 120 participants. El tercer dia serà el 22 d’abril al mateix Pavelló Olímpic de Reus.

Paraules clau: