Back to top

Un home ofegat i dos de rescatats a la Costa Daurada

Nova víctima de la mala mar a la platja del Miracle de Tarragona. Un jove de 25 anys va desaparèixer ahir amb la bandera vermella hissada. L'equip de recerca va trobar el seu cos, sense vida, quatre hores després. Es tracta del segon ofegament d'aquest estiu a la platja tarragonina.
Imatge d'arxiu de la platja

La mala mar s'ha cobrat una altra víctima, aquest estiu, a la platja del Miracle. Diversos mitjans de comunicació confirmen que ahir va perdre-hi la vida un jove de 25 anys a tocar de l'espigó del Port Esportiu de Tarragona. Els seus amics van donar la senyal d'alarma poc abans de les quatre de la tarda. Els serveis de recerca i salvament van acabar trobant el seu cos, ja sense vida, quatre hores més tard.

El dispositiu, engegant per Salvament Marítim, va comptar també amb la participació de Bombers de la Generalitat, Mossos d'Esquadra i Salvament Marítim de la Guàrdia Civil. No va ser l'únic accident a les platges de la demarcació d'aquest dimarts, però sí el de conseqüències més greus. Dues persones van estar a punt d'ofegar-se a Miami Platja i la Pineda.

El primer cas, a la platja de la Casa dels Lladres, va tenir lloc cap a les dues del migdia. Un campista de 53 anys va ser rescatat pels socorristes i reanimat fins l'arribada de les ambulàncies del SEM segons explica el Diari de Tarragona. L'home va acabar ingressant en estat greu a l'Hospital Sant Joan de Reus. Pel que fa a la Pineda, vora les 8 del vespre va ser escenari d'un altre ensurt. Un home de 80 anys estava agafat a una boia i demanava ajut. Un windsurfista el va recollir i el va portar fins la costa, des d'on el SEM el va portar a l'Hospital Santa Tecla de Tarragona.