Back to top

'Humans' omple el Fortuny amb un àcid retrat de les trobades familiars

Una peça anglesa que s'ha traduït al català per mostrar la realitat que es viu en els tradicionals i familiars sopars de Nadal
El Teatre Fortuny acull el fi de gira de la peça teatral 'Humans'

'Humans' o 'Humans'. Una obra de teatre que sigui en anglès o en català tothom es pot sentir identificat amb alguns dels 6 personatges que hi apareixen. I és que a través de la comèdia es plasma un tradicional sopar familiar pel dia d'Acció de Gràcies. Una festa en què la barreja d'alcohol i família deixa entreveure les peculiaritats i discussions que s'amaguen al darrere de qualsevol reunió familiar.

"S'utilitza una festa molt popular on la combinació d'alcohol, menjar i família peta, i s'utilitza per  treure les pors, els mals moments que està passant cadascú dels membres de la família o les debilitats", explica l'actriu Candela Serrat.

Una obra en què es plasma la complexitat de les relacions familiars i de parella, així com el desequilibri entre les aspiracions personals i la realitat laboral o la figura de la família com a part essencial a l'hora d'afrontar les frustracions del dia a dia.

"La idea és que arribem a sortir dels nostres problemes per poder veure'ns amb uns altres i poder riure d'aquells que poder a casa no podem riure tant", afegeix Serrat. 

Una peça dirigida per Mario Gas que ha celebrat a Reus la seva actuació 50, i que després de 5 mesos finalitza la seva gira aquest mateix cap de setmana al Teatre de Tarragona.