Back to top

'I Sant Pere, què?'

Una de les grans qüestions és què passa amb el frenètic calendari cultural de primavera a Reus, que acaba amb l'arrencada de l'estiu i la Festa Major de Sant Pere. Aquest dimecres n'ha parlat el regidor de Cultura, Daniel Recasens.
Daniel Recasens

"S'està treballant per tal que puguem gaudir de Sant Pere de la millor manera possible". És el que ha dit aquest dimecres Daniel Recasens, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Reus, a preguntes dels periodistes després de la presentació del programa Reus@casa, que ofereix un ventall enorme d'activitats culturals -i d'altres àmbits socials- a la ciutadania per afrontar els dies de confinament. 

Calendari de primavera

trapezi

Des d'aquest mes d'abril que ara comença, amb la Diada de Sant Jordi; passant pel mes de maig, amb el Festival Trapezi, la Fira del Circ de Catalunya; i acabant amb Sant Joan i la Festa Major de Sant Pere.

El calendari de la primavera a Reus és espectacular. Aprofitant el bon temps, i com a bona ciutat mediterrània, les activitats previstes se sumen al reguitzell habitual d'espectacles, presentacions i obres de teatre. Les entitats reneixen després d'un hivern fred i la gent surt al carrer a la recerca de propostes que els permetin moments de distracció i d'enriquiment personal. 

"Reinterpretar" la Festa Major

festa major

La gran pregunta enguany és què passa amb tot plegat? I amb la mirada posada a la joia de la corona... Sant Pere. El regidor de Cultura assegura que es treballa per afrontar la situació amb la millor de les perspectives.

Conscients que potser caldrà replantejar Sant Jordi, suspendre Trapezi i reinterpretar la Festa Major, des de l'Ajuntament busquen la manera de garantir que tota l'activitat cultural de la primavera es desenvolupi, ni que sigui d'una manera completament nova i diferent. 

Paraules clau:

Notícies relacionades