Back to top

Ibana Pacheco, número 1 de Ciutadans a Mont-roig

Segons ha pogut saber Canal Reus, el fins ara portaveu de la formació taronja a Mont-roig del Camp, Francisco Velasco, dona un pas endarrere i se situa com a número 2 del grup municipal.
Ibana Pacheco Ciutadans Mont-roig del Camp

Els canvis per a la formació taronja no només es donen a Reus. Mont-roig del Camp també se suma a aquesta onada de relleus, a poques setmanes perquè s'iniciï la campanya electoral. Segons ha pogut saber Canal Reus, Ibana Pacheco serà la número 1 de Ciutadans en aquest municipi.

Una decisió que la militància de l'agrupació taronja ha pres després que el fins ara portaveu del grup municipal, Francisco Velasco, decidís donar un pas endarrere per motius laborals. No obstant això, Velasco continua a la primera línia de la formació, i es manté com a número dos de la llista.

Per la seva banda, Ibana Pacheco va ser la número 4 de la formació taronja en les passades eleccions municipals del 2015. Uns comicis en què Ciutadans va obtenir 385 vots, el que li va permetre entrar, per primera vegada, dins el consistori mont-rogenc.