Back to top

Iceta: "Reus ha de recuperar l'empenta que havia tingut"

Aquest diumenge el primer secretari del PSC i proposat per presidir la cambra del Senat, Miquel Iceta, ha visitat Reus per donar suport a la candidatura encapçalada per Andreu Martín. Els socialistes creuen que en aquests darrers anys "Reus ha perdut pistonada" i que a l'actual equip de govern "li falta ambició".
Iceta visita Reus en campanya pel 26-M

El socialista Miquel Iceta, acompanyat de l'alcaldable per Reus, Andreu Martín, i un grup d'afiliats i simpatitzants del partit, ha visitat Reus en el marc de la campanya electoral per a les eleccions del 26 de maig. Iceta s'ha mostrat confiat en què el PSC de Reus millorarà àmpliament els resultats obtinguts en les passades eleccions municipals. A més, creu que la població ha perdut ambició, i que ha de recuperar l'empenta que havia tingut històricament.

Durant l'atenció als mitjans, Martín ha titllat l'actual govern municipal de ser subsidiari de la Generalitat i de no haver sabut defensar els interessos dels reusencs. A més, s'ha referit a les propostes de l'equip de govern com a antiquades i insuficients. Assegura que són "poc ambicioses", i que "semblen de xapa i pintura: una mica de cosmètica." 

Martín creu que algunes forces polítiques han descuidat les actuacions als barris, i que només tenen propostes pel centre. I ha criticat l'actual govern municipal de no fomentar la convivència, de l'existència de problemes de segregació escolar i del mal funcionament de la recollida selectiva de la brossa, entre d'altres.

Notícies relacionades