Back to top

Il·lusió entre el públic del retorn del Misteri de la Selva

El drama assumpcionista, que es representa cada estiu a la Selva del Camp des de l'any 1980, arriba enguany a la seva 41a edició.

Aquest cap de setmana es reprenia un dels esdeveniments clau de l'estiu: la representació del Misteri de la Selva. Després de la versió online de l'estiu passat, el drama assumpcionista del s.XIV ha tornat al seu escenari habitual, a la parròquia de Sant Andreu Apòstol de la Selva del Camp, en la seva 41a edició.

La d'enguany respecta el format original, però hi suma les mascaretes i les proves d'antígens als actors i actrius. A més, l'església ha acollit uns protocols estrictes pel públic basats en distància, mans netes i mascareta, amb gel i presa de temperatura abans d'entrar a l'església, i reserva prèvia d'entrades.

misteri de la selva 41a edició

Fins ara, l'espectacle ha comptat amb una vuitantena d'espectadors dissabte i entrades exhaurides per la funció d'aquesta nit de diumenge. I és que després de molts mesos de restriccions i limitacions, la tornada d'aquesta tradicional representació simbolitza un avanç il•lusionant i esperançador en la situació de la pandèmia al territori.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades