Imbatibles a Riazor

El Reus Deportiu Miró aprova el primer examen d’aquest Tourmalet amb empat davant el Liceo (4-4). La lluita pel subcampionat ha finalitzat amb repartiment de punts, tot i que la segona plaça continua en mans dels gallecs.
Imatge de l'encontre entre el Reus Deportiu Miró i l'HC Liceo

Duel de màxima igualtat el viscut a Riazor aquest diumenge. Després de la victòria del Caldes davant l’Alcobendas, els del Vallès Oriental se situaven segons a la classificació de l’OK Lliga. La plaça de subcampió però se l’han disputat a A Coruña Liceo i Reus, tots dos conjunts empatats amb 28 punts.

El Reus remunta amb 1 minut

Els perseguidors del Barça han protagonitzat una primera meitat lenta on ha prevalgut la solidesa defensiva. Ben aviat s’han avançat els gallecs, al minut 2, amb una mitja volta de Sergi Miras després d’un contracop (1-0). Els verds volien controlar cada moviment del partit i ho han aconseguit quan al minut 15, Edu Lamas, amb una gran acció individual, ha burlat a Àlex Rodríguez i li ha cedit la bola a Dava Torres al segon pal. D’aquesta manera el 8 del Liceo ha fet el segon de la tarda (2-0).

La reacció del Reus ha estat rapidíssima i amb només un minut els roig-i-negres han aconseguit tornar-se a ficar dins el partit. Primer ha estat Tiago Rafael que ha definit a la perfecció una passada des del mig del camp de Marc Julià per sumar el primer gol del portuguès aquesta temporada (2-1), i 30 segons més tard, Àlex ha posat les taules (2-2). La primera meitat ha finalitzat amb un penal a favor dels locals, però Càndid ha aturat el llançament de Marc Coy.

Màxima igualtat que finalitza amb empat

Ja a la represa, el Liceo s’ha tornat a avançar al minut 28 gràcies a un potent xut d’Edu Lamas (3-2). L’alegria però ha durat poc quan, al 31, Àlex Rodríguez, amb una gran jugada individual, ha cedit la bola a Julià que ha tornat a empatar el partit (3-3). Al 33 ha arribat la desena del Liceo i l’especialista en les directes, Marc Julià, no ha fallat davant Malián (3-4). Sergi Miras, en una acció aïllada, ha fet el quart al 41 (4-4).

Els últims minuts de matx han estat agonitzants amb grans intervencions per part de tots dos porters. Finalment el matx no s’ha pogut decantar per cap dels dos conjunts quan Carlo Di Benedetto ha fallat la desena del Reus i el col·legiat no ha fet pujar al marcador un gol fantasma del Liceo en l’últim segon de partit.

Amb aquest resultat tots dos conjunts continuen empatats a punts, però és el Liceo qui ocupa la segona plaça gràcies a la diferència entre els gols a favor i les dianes encaixades del conjunt verd. El proper partit dels roig-i-negres serà davant el Barça Lassa, líder d’aquesta classificació, dissabte vinent a les nou del vespre al Palau.