Back to top

Imprudències del temporal que poden sortir cares

Travessar un pas prohibit i inundat pot suposar una multa de 200 euros.
cotxe

Fer cas omís de les indicacions de la Policia Local o altres cossos de seguretat no surt barat. Ho ha experimentat en pròpia pell el conductor d'un cotxe BMW aquest matí a l'avinguda Diputació de Cambrils, quan tot i ser avisat per diversos operaris de la brigada municipal de Cambrils, ha decidit travessar un pas inundat on s'havia prohibit la circulació.

L'home, que ha recorregut uns quants metres amb el vehicle, ha quedat anegat per l'aigua abans d'arribar al final de la via. Una imprudència que pot ser multada amb un preu de fins a 200 euros, segons fonts de la policia local de Cambrils. Una grua de l'assegurança l'ha hagut de venir a rescatar després de quedat atrapat al mig de la via. El conductor no ha pogut sortir del vehicle fins aquell moment, no exempt de quedar ben mullat. 

Evitar desplaçaments innecessaris

Paral·lelament, Protecció Civil aconsella evitar els desplaçaments que siguin innecessaris, així com mantenir les mesures d'autoprotecció i cura. Per això, recorden no acostar-se prop de lleres, rius i guals i evitar travessar rieres i torrents a les zones afectades perquè el cabal es pot incrementar de forma sobtada, especialment davant l'anunci de noves pluges aquesta tarda. 

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades