Impuls per afrontar la Copa Intercontinental

El Reus Deportiu guanya (3-4) a la pista del Lloret i agafa embranzida per la Copa Intercontinental d'hoquei patins. La competició tindrà lloc aquest 15 i 16 de desembre al Pavelló Olímpic de Reus.
crònica lloret reus

Fotografia: Imatge d'arxiu

El Reus Deportiu ha guanyat (3-4) a la pista del Lloret i suma la quarta victòria consecutiva entre lliga i champions. Els roig-i-negres han superat amb nota la jornada entre setmanal d'OK Lliga guanyant en una pista complicada. Ara, els reusencs ja es poden centrar únicament en el proper duel que tenen: les semifinals contra el Concepción Club San Juan argentí en el marc de la Copa Intercontinental.

El duel entre el Lloret i el Reus Deportiu ha començat amb intensitat i gols. El conjunt de Jordi Garcia s'ha avançat ben aviat al marcador. Al minut 2' Raül Marín ha obert la llauna i ha posat el 0-1 al marcador. Malgrat això, un minut després el local David Plaza ha restablert l'empat. La reacció del Lloret ha continuat i tot seguit Albert Casanovas ha vist una targeta blava i Marc Grau ha anotat de falta directa.

A mesura que ha avançat el pas de l'encontre, el partit ha disminuït en revolucions. No ha estat fins al 15' quan el Reus Deportiu ha aconseguit tornar a perforar la porteria del Lloret mitjançant Joan Salvat. Poc després, els roig-i-negres han signat el 2-3. Àlex Grau ha vist una targeta blava i Raül Marín ha definit a la perfecció la falta directa per obrar la remuntada reusenca. Els roig-i-negres han aprofitat el bon moment sobre la pista per ampliar distàncies posant el 2-4 al marcador gràcies a un gol de Torra.

A la represa, Lloret i Reus Deportiu han pres més precaucions i només s'ha vist un gol. Al minut 28' els locals han comès la desena falta però Raül Marín no ha aconseguit anotar la directa. El Lloret ha retallat diferències al minut 39' gràcies a un gol de David Plaza. Amb el 3-4 a favor, el Reus Deportiu ha hagut de suar de valent per defensar la victòria. A falta de 15 segons Marc Torra ha gaudit d'una falta directa però ha estat errat en la bola aturada. Malgrat això, els roig-i-negres s'han acabat emportant els tres punts.

El Reus Deportiu se situa a la tercera posició de l'OK Lliga amb 27 punts, a sis del Liceo nou líder de la clasificació. El Barça ha empatat (3-3) a la pista del Club Patí Vic i el conjunt gallec ha aprofitat la victòria (2-4) davant de l'Igualada per col·locar-se líder en solitari. La propera cita del conjunt de Jordi Garcia és la Copa Intercontinental. Els roig-i-negres tenen al seu abast aixecar un nou títol i, en aquest cas, davant la seva afició. La Copa Intercontinental tindrà lloc aquest proper 15 i 16 de desembre al Pavelló Olímpic de Reus.

La fitxa del partit

Lloret: Ferran Serra, Lluís Grau, David Plaza, Marc Grau, Àlex Grau. A la banqueta: Dadian Sabe, Javier Patau, Rubén Fernández, Gerard Gallardo, Oriol Perarnau

Reus Deportiu: Càndid Ballart, Romà Bancells, Albert Casanovas, Marc Torra i Raül Marín. A la banqueta: Joan Salvat, Àlex Rodríguez, Juanjo Matilla, Jan Escala i Pere Tella

Gols: 0-1 Raül Marín (2'), 1-1 David Plaza (3'), 2-1 Marc Grau (4'), 2-2 Joan Salvat (15'), 2-3 Raül Marín (17'), 2-4 Marc Torra (19'), 3-4 David Plaza (39')