Back to top

Inaugurada la rehabilitació de la Societat Recreativa de Riudecanyes

La Diputació ha col·laborat en el finançament de les obres en aquesta entitat
riudecanyes

Fundada el 1910, la Societat Recreativa de Riudecanyes fa més de cent anys que contribueix al dinamisme social i cultural del municipi. Ara, l'entitat veu millorades les seves instal·lacions, gràcies a les obres de remodelació que s'hi han dut a terme, amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona i de l'Ajuntament de la vila.

La presidenta d'aquesta institució, Noemí Llauradó, ha inaugurat, aquest diumenge, la rehabilitació d'una part important d'aquest espai lúdic i social. Concretament, les dependències de la segona planta, destinada a acollir sales per a entitats de la vila.

riudecanyes

Llauradó ha inaugurat l'espai acompanyada de l'alcalde de Riudecanyes, Ernest Roigé; del president de la Societat Recreativa, Pep Español, i de membres de la Corporació municipal.

cohesió social i enfortiment de la cultura

riudecanyes

L'acte, celebrat al migdia, ha aplegat, així mateix, representants de diferents entitats ciutadanes i un nombrós públic. En la seva intervenció, la presidenta de la Diputació ha destacat el compromís de la institució amb les entitats que treballen dia a dia als municipis.

riudecanyes

En aquest sentit, ha incidit en el paper de totes aquestes associacions en la cohesió social i l'enfortiment de la cultura, juntament amb els respectius ajuntaments.

L'acte inaugural ha finalitzat amb un aperitiu per a totes les persones assistents. Durant la seva visita a Riudecanyes, la presidenta de la Diputació ha estat convidada a signar el Llibre d'Honor de la Vila, a les dependències de l'Ajuntament.

canalreus a telegram

Notícies relacionades